Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul polițistului de la Tulcea lovit în cap cu o rangă a primit un nou termen, la Constanța

ro

21 Jan, 2021 00:00 2281 Marime text
  • În timpul unui scandal, unul dintre indivizi a aruncat cu o rangă în direcţia unuia dintre poliţişti, acesta fiind lovit în zona capului, ceea ce i-a determinat căderea la sol, precum şi o scurtă stare de inconştienţă.

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au acordat un nou termen în dosarul polițistului de la Tulcea lovit în cap cu o rangă, în timp ce îşi exercita atribuţiile de serviciu.

Cauza se va afla din nou în atenția magistraților de la Curtea de Apel la începutul lunii martie 2021.

Oricare va fi decizia judecătorilor constănțeni, aceasta va fi definitivă.

Conform procurorilor, fapta a avut loc aproape de jumătatea anului 2011, când agentul lovit fusese chemat, alături de un alt coleg, să aplaneze un conflict iscat între mai mulţi indivizi.

Poliţiştii i-au somat pe agresori să înceteze, însă, văzând că nu se opresc, au exercitat mai multe focuri de armă în plan vertical.

Aceste avertismente nu i-au descurajat pe agresori, care şi-au îndreptat atacurile către persoanele aflate lângă cei doi agenţi de poliţie, în sensul că au aruncat cu obiecte contondente şi pietre în direcţia acestora.

La un moment dat, unul dintre indivizi a aruncat cu o rangă în direcţia unuia dintre poliţişti, acesta fiind lovit în zona capului, ceea ce i-a determinat căderea la sol, precum şi o scurtă stare de inconştienţă din care şi-a revenit atunci când colegul său i-a venit în ajutor.

Anul trecut, Judecătoria Babadag a decis condamnarea celui care l-a lovit pe poliţist la aproape patru ani de închisoare cu executare (pedeapsă rezultată din contopirea altor condamnări anterioare ale inculpatului).

Inculpatul a mai fost condamnat anterior pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi vătămare corporală gravă.


Citește și

Echipaj SMURD bătut, polițiști loviți, amenințat ori chiar mușcați
Retrospectiva infracțiunilor de ultraj la Constanța. Dosarele anului 2020


Un militar din Constanța a fost condamnat pentru agresiune sexuală. Victima, o minoră

Pedeapsă mai blândă pentru un bărbat care a amenințat o polițistă locală din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii