Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz uluitor într-un cabinet medical din Constanţa! O femeie a fost bătută

ro

01 Mar, 2019 00:00 2067 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au solicitat şi au obţinut internarea medicală provizorie nevoluntară a unui bărbat de 42 de ani, din Constanţa. Cel în cauză va fi dus într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii.
 
Cel în cauză este acuzat de tâlhărie calificată.
 
Surse judiciare arată că în seara zilei de 13 februarie, pe raza municipiului Constanţa, individul a pătruns în interiorul unui cabinet medical amplasat pe bulevardul I.C. Brătianu, de unde a încercat să fure o haină. Ulterior, cel în cauză s-a năpustit asupra unei femei care făcea curăţenie în cabinet, pe care a lovit-o.
 
Ulterior, individul i-a sustras victimei o pungă în care se aflau mai multe bunuri personale, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 100 de lei.
 
Cu ocazia audierii, victima a declarat că cel care a bătut-o şi a tâlhărit-o este un pacient al cabinetului medical, persoană cunoscută şi luată în evidenţă ca având afecţiuni psihice.
 
Într-un final, bărbatul a fost prins, iar în prezent este cercetat pentru tâlhărie calificată.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii