Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz şocant în judeţul Constanţa O fetiţă de cinci ani, trimisă în mormânt de cel care trebuia să-i fie tată. Individul a fost condamnat

ro

21 Mar, 2017 11:14 4038 Marime text
Caz şocant în judeţul Constanţa!

Bărbatul, de 47 de ani, din localitatea Cogealac, trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru că şi-ar fi lovit fetiţa, în vârstă de cinci ani, cu pumnul în cap, a fost condamnat la 27 de ani de închisoare.

Decizia a fost luată de tribunalul Constanţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Amintim că, în data de 9 septembrie 2016, individul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, i-ar fi dat un pumn fetiţei de cinci ani, iar la spital a declarat că a căzut pe scări. Micuţa din Cogealac a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU pe data de 9 septembrie, iar pe data de 10 a încetat din viaţă.

Copila a fost internată în stare comatoasă, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral şi fractură parietală dreaptă. Cei care şi-au dat seama că micuţa ar fi fost omorâtă sunt medicii legişti, care au descoperit că victima avea craniul spart şi au anunţat imediat Poliţia, iar criminaliştii au început investigaţiile.
 
Procurorul criminalist Sadâc Zafer, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a explicat faptul că individul ar fi consumat alcool şi i s-ar fi părut că fetiţa se uită urât la el.

Ar fi chemat-o, şi, pentru că micuţa nu ar fi ascultat, i-ar fi dat un pumn în cap.
 
„Pe 9 septembrie s-a întâmplat fapta. În locuinţa din Cogealac, individul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi i s-a părut că se uită urât la el fetiţa soţiei din altă relaţie şi a chemat-o la el să o certe, fata nu a vrut să vină, doar s-a ridicat în picioare pe pat şi s-a dus şi i-a dat un pumn în cap. A căzut fata secerată la podea, a leşinat, mama a sărit de pe pat şi a văzut că nu şi-a revenit, a dus-o la spital cu o maşină din Cogealac şi a doua zi fetiţa a murit. El invocă faptul că era atât de beat, încât nu ştie ce a făcut“, a precizat, pentru ZIUA de Constanţa, Sadâc Zafer.
 
Bărbatul a scăpat din puşcărie în anul 2004, unde a stat 14 ani tot pentru omor comis în 1990, la el în comună. A fost eliberat condiţionat şi ar mai fi avut 1.400 de zile de executat.

Pe lângă fetiţa vitregă de cinci ani pe care ar fi omorât-o, mai are un copil de un an şi jumătate, iar soţia este însărcinată cu al treilea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii