Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă un permis fals de conducere. Categoriile A şi B. Ce a păţit un tânăr din Tulcea, condamnat în Grecia pentru viol

ro

23 Jul, 2018 00:00 7693 Marime text
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, un bărbat de 32 de ani, din Tulcea, a fost condamnat definitiv de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.
 
Conform actului de sesizare a instanţei, cel în cauză este suspectat că i-a dat unei persoane 150 de euro şi câteva fotografii, pentru a i se confecţiona un permis de conducere fals pe numele său. Zis şi făcut! După scurt timp, inculpatul a primit permisul de conducere românesc pentru categoriile A şi B. După câteva luni de la primirea permisului, inculpatul a mers în Grecia, unde a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie.
 
Oamenii legii au descoperit că permisul de conducere este fals, iar cercetările au fost preluate, prin transfer, de procurorii din România.
 
Ajuns în faţa magistraţilor din Tulcea, inculpatul a recunoscut faptele reţinute în sarcina sa prin rechizitoriu şi a solicitat ca judecata să aibă loc numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale. Magistraţii au dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor imputate inculpatului şi au decis ca acesta, posesorul unei alte pedepse aplicate în Grecia, de şase ani, pentru viol şi lovire, să execute, în final, opt ani de închisoare.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • IULIAN 20 Jan, 2019 13:13 Si eu as vrea serios cât mai repede daca se poate