Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureșteanul acuzat că a mușcat un polițist din Constanța a dat în judecată Poliția Română!

ro

22 May, 2021 00:00 2999 Marime text
  • În noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

Bucureșteanul infectat cu HIV, acuzat că a mușcat un polițist de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța, aflat în prezent în stare de arest preventiv, a chemat în instanță Inspectoratul General al Poliţiei Române! Ieri, judecătorii au respins acțiunea promovată în instanță de petent, însă decizia nu este una definitivă.
 
Pe scurt, bucureșteanul a contestat o amendă primită din partea Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanța, sancțiune aplicată pentru că nu ar fi purtat masca de protecție într-un tren.
 

Oficial

 
„Respinge ca nefondată plângerea contravenţională împotriva Procesului verbal seria (...) nr. (...) întocmit de Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanța, formulată de către reclamant (...) în contradictoriu cu intimata Inspectoratul General al Poliţiei Române- Secţia Regională de Poliţie Trasporturi Constanța. Soluţia se comunică părţilor: petentului la locul de deţinere, precum şi către Secţia Regională de Poliţie Trasporturi Constanţa şi Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Juridică. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare“.
 
Amintim că, în noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.
 
 
Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.
 
La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.
 
În momentul în care a fost încătușat, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.
 
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei respective.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța vrea în libertate!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii