Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă (PNL) “Măsurile economice ale Guvernului PNL produc efecte pozitive”

ro

18 May, 2020 00:00 3215 Marime text

Eurostat confirmă că măsurile economice și fiscale luate de Guvern au produs, pe primul trimestru din 2020 o creștere economică, comparativ cu perioada similară a anului trecut.
“România înregistrează cea mai mare creștere economică pe primul trimestru din 2020 comparativ cu țările din UE.
Această creștere poate fi interpretată ca o dublă victorie, pentru că guvernul liberal a reușit să mențină un echilibru între sectorul economic și nevoile sociale. De la debutul pandemiei, PSD a încercat, cu orice preț, să dărâme orice speranță de redresare a țării, să genereze o criză politică cu efecte directe în economie. Toate măsurile guvernului PNL au fost atacate de PSD, deși aceștia din urmă erau conștienți că este nevoie de protejarea economiei și mai ales a cetățenilor.
În timp record, au fost luate măsuri spectaculoase. Guvernul liberal a plătit toate datoriile statului către companii, iar acestea au avut banii necesari pentru salarii. A fost inițiat cel mai mare program IMM Invest la care au apelat zeci de mii de antreprenori români. De asemenea, amânarea ratelor bancare reprezintă un alt proiect de succes al Guvernului: 126.493 de persoane fizice și juridice au beneficiat deja de suspendarea cu până la 9 luni a rambursării ratelor, a dobânzilor și comisioanelor. O altă măsură excelentă a fost plata șomajului tehnic. Datorită acestor măsuri luate de guvern, de a plăti salariile celor aflați în șomaj tehnic, au fost protejate peste 634.709 de persoane, precum și familiile acestora.
Sub presiunea timpului și mai ales sub atacurile populiste ale PSD-ului și ale aliaților săi, măsurile guvernului liberal au produs efecte în societate: am minimalizat efectele negative ale pandemiei, i-am protejat pe cei din linia întâi și, mai mult, am trasat o direcție favorabilă în economie”, susține deputatul PNL Constanța, Bogdan Huțucă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii