Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avem decizia judecătorilor în cazul poliţistului stropit cu sânge provenit de la un bărbat infectat cu H.I.V.

ro

04 May, 2018 13:41 3048 Marime text
Tribunalul Constanţa a dispus a admis propunerea de arest la domiciliu formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa în cazul poliţistului care a fost stropit cu sânge provenit de la un bărbat infectat cu H.I.V.

Pe cale de consecinţă, instanţa a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpat pentru o durată de 30 zile, de la data de 04.05.2018 la data de 02.06.2018, inclusiv.

„Impune inculpatuluiobligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte din comuna Horia, satul Tichileşti, Constanţa - domiciliul mamei sale (...) fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoana vătămată sau membrii de familie ai acesteia, cu martorii din prezenta cauza. În baza art.221 alin. (4) C. proc. pen. atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi“, conform minutei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii