Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizaţie de construire emisă de primarul comunei Costineşti, atacată în instanţă de prefectul judeţului Constanţa

ro

23 Jan, 2020 00:00 1683 Marime text

Prefectura judeţului Constanţa a înregistrat pe rolul Tribunalului, Secţia de contencios-administrativ, dosarul 363/118/2020, având ca obiect anulare act administrativ - suspendare executare act administrativ, autorizaţie nr. 170/06.06.2019. Părţi în dosar sunt prefectul judeţului, în calitate de reclamant, şi primarul comunei Costineşti, în calitate de pârât.


Totul a pornit de la un control în teren al Inspectoratului de Stat în Construcţii, care a constat faptul că autorizaţia pentru un imobil P+2 +M a fost eliberată fără respectarea condiţiilor legale. Beneficiarul autorizaţiei este societatea Top Invest SRL.


Sesizarea a fost făcută prin avocat la ISC, Corpul de Control al Guvernului, Apele Române, Prefectură, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Comitetul Naţional al zonei costiere, de un cetăţean. Ulterior, ISC a informat Instituţia Prefectului despre această situaţie, iar mai departe, reprezentantul Guvernului în teritoriu a decis să solicite în instanţă anularea autorizaţiei. Este vizată zona de nord a localităţii Costineşti, faleza de pe strada Portului (lot 3/9+6 lot 3/10 CV 8A), unde beneficiarul vrea să ridice acest imobil.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii