Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARSVOM cumpără navă pentru salvare. Ce dotări trebuie să aibă (document)

ro

12 Sep, 2020 00:00 2360 Marime text
  • ARSVOM cumpără navă pentru salvare de vieți omenești
  • Au fost alocați aproape 20 milioane de lei
  • Nava va fi dotată special pentru condiții extreme meteorologice
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe mare organiează o licitație pentru achiziția unei nave specializată SAR de 32 de noduri.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 octombrie 2020, iar valoarea estimată se ridică la valoarea de 19.845.000 lei.

Nava specializată de capacitate medie pentru căutare și salvare este o navă tip pentru patrulare, de construcție monocorp cu gurnă dublă, autopropulsată, pentru navigație maritimă la o distanță până la 250 de mile marine față de port. Nava construită din aluminiu marin, solid concepută pentru operare în condiții meteo nevaforabile-deosebite. Acest tip de navă va avea corpul de tip monococă proiectată special pentru operațiuni de patruare, căutare și salvare. În zona prova va avea un design special de străpungere și reducere a accelerației pe val. De asemenea, având în vedere necesitatea utilizării ei în condiții meteorologice nevaforabile, nava va trebui să fie întărită în zona protecțiilor la abordaje pentru a rezista la impacturile laterale cu alte nave. Timoneria va fi poziționată central, astfel încât să aibă o vizibilitate foarte bună și montată astfel încât să reziste la impacturi sau coliziuni dure.

Responsabili licitație

În scopul preveniri situațiilor de natură să determine apariția unui conflict de interese și/sau manifestarea concurenței neloiale, persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt: Crețu Iulian – Director general, Iordan Lucian – Director Exploatare, Cataloi Ilie Iulian – șef Serviciu Securitate și Coordonare Operațională, Anghel Carmen Nina - șef serviciu Economic, Pisică Cozmin - șef serviciu Planificare, Logistică și Investiții, Dan Emilian George – sef Birou Tehnic, Costin Crenguța – consilier juridic, Raibulet Cătălina – expert DPO, Chespi Vagdet - economist, compartiment Achiziții publice, Grigorie Ana Maria – expert birou Tehnic, Stoica Cornelia - economist serv. Economic, Șerban Simona – economist serv. Economic.

 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citește și:

Licitație publică: ARSVOM achiziționează servicii de reparații anuale la șalupa Albatros SAR (document)

Servicii de asigurare tip casco maritim pentru navele din dotarea ARSVOM (document)

Navă de căutare și salvare pentru ARSVOM. A fost modificată nota de fundamentare a achiziției (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii