Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestarea momentului la Constanța! Mandatul, emis în cazul bancomatului aruncat în aer la Lumina (video)

ro

24 Mar, 2020 15:49 4942 Marime text
Judecătorii au de la Tribunalul Constanţa au decis arestarea preventivă a unui bărbat domiciliat în Slobozia, recidivist.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. În baza art.230 C.p.p.: dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare“, potrivit minutei judecătorești.
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa îl suspectează pe bărbatul din Slobozia că a furat, luna trecută, suma de 65.000 de lei de la un bancomat aflat pe raza localității Lumina, județul Constanța.
 
Amintim că polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, în dimineața zilei de 26 februarie, cu privire la faptul că la un bancomat din incinta unei societăți comerciale din localitatea Lumina, a avut loc o explozie.
 
Din primele verificări s-a stabilit că, persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reușind să fugă de la fața locului cu un autoturism.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt și nerespectarea regimului materiilor explozive.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii