Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi făcut sex oral cu iubita minoră Viorel Mihai Rădulescu, pus în libertate

ro

28 Sep, 2016 00:00 2951 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis contestaţia formulată de Viorel Mihai Rădulescu împotriva încheierii pronunţate de judecătorul de cameră preliminară al Judecătoriei Constanţa. Astfel, au desfiinţat încheierea penală contestată şi, rejudecând, au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive faţă de Rădulescu cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.
 
Pe durata controlului judiciar, Viorel Mihai Rădulescu trebuie „să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară / instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la secţia de poliţie în a cărei rază domiciliază, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. Pe timpul controlului judiciar, inculpatului îi sunt impuse şi următoarele obligaţii: a) să nu depăşească localitatea în care locuieşte, oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară / instanţei de judecată, b) să nu comunice cu persoana vătămată şi cu martorii propuşi prin rechizitoriu, direct sau indirect, pe nicio cale“, conform minutei. Decizia este definitivă.
 
Amintim că, la începutul lunii august, Mihai Viorel Rădulescu, din Ovidiu, a fost reţinut şi prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, după ce ar fi făcut sex cu o minoră.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut „în sarcina inculpatului faptul că, în seara de 28 iulie, în jurul orei 19.00, în timp ce minora I.R.I, în vârstă de 14 ani şi opt luni, se afla împreună cu inculpatul în incinta unui imobil aflat în construcţie pe raza oraşului Ovidiu, a întreţinut relaţii sexuale orale cu voia acesteia, fără a fi constrânsă în vreun fel“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii