Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul de arte marţiale, din Ovidiu, condamnat la 15 ani de închisoare pentru viol, menținut în arest la domiciliu

ro

28 Jul, 2020 00:00 1728 Marime text
Potrivit anchetatorilor, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual trei minore, cu vârste cuprinse între şapte şi opt ani, în timpul desfăşurării orelor de sport. 
 
George V., de 40 de ani, din Ovidiu, antrenor de arte marţiale, acuzat de viol, agresiune sexuală şi tentativă la infracţiunea de coruperea sexuală a minorilor, a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Constanța și a fost contestată de antrenor la Curtea de Apel Constanța. 
 
Recent, judecătorii ultimei instanțe au decis ca inculpatul să rămână, în continuare, în stare de arest la domiciliu. 
 
Iată decizia oficială a magistraților de la Curtea de Apel Constanța:
 
„Solutia pe scurt: În baza art.362 alin.1,2 Cod procedură penală raportat la art.208 alin.4 Cod procedură penală și art.207 alin.4 Cod procedură penală, Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpat. Menţine măsura preventivă a arestului la domiciliu faţă de inculpat, măsură ce urmează a fi verificată până la data de 20.09.2020. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică“. 
 
Potrivit anchetatorilor, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual trei minore, cu vârste cuprinse între şapte şi opt ani, în timpul desfăşurării orelor de sport. 
 
Inculpatul a fost trimis în judecată prin rechizitoriul nr. 2773/P/2018 din data de 22 mai 2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. 
 
Citește și
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii