Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANI Un polițist din Mangalia acuzat de incompatibilitate. S-a ajuns la judecată

ro

11 Aug, 2021 00:00 2288 Marime text
  • Dosarul (364/36/2021) se află pe rolul Secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel Constanța. Până în prezent nu a fost stabilit un prim termen. 

Andrei Marian Badea, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Poliția Municipiului Mangalia, a chemat în instanță Agenția Națională de Integritate (ANI).
 
Dosarul (364/36/2021) se află pe rolul Secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel Constanța.
 
Potrivit ANI, în perioada 15 ianuarie 2019 - 01 martie 2020, Andrei Marian Badea ar fi deținut și exercitat simultan cu funcția publică cu statut special de agent de poliție rutieră și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale, activitățile desfășurate de către acesta în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public cu statut special.
 
„Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003“, se mai arată într-un comunicat al ANI.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Funcționari publici cu statut special din cadrul IPJ Constanța, cercetați de Agenția Națională de Integritate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii