Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajare Se deschid porțile DNA Constanța!

ro

27 Jan, 2022 00:00 2638 Marime text
  • În total, sunt 29 de posturi puse la bătaie pentru procurorii care vor să întregească rândurile anticorupției, dintre care zece la Structura Centrală a DNA, iar alte 19 în cadrul serviciilor teritoriale din țară.
  • Cererile de înscriere în concurs se pot transmite până la data de 31 ianuarie 2022, urmând ca rezultatele probei interviului și a rezultatelor finale ale concursului să se facă publice în data de 6 mai 2022.
 
Se deschid porțile Serviciului Teritorial Anticorupție Constanța din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, pentru angajare!
 
Anunțul a fost făcut public de Consiliul Superior al Magistraturii, care a precizat că, pentru DNA Constanța, a fost scos la concurs un post.
 
În total, sunt 29 de posturi puse la bătaie pentru procurorii care vor să întregească rândurile anticorupției, dintre care zece la Structura Centrală a DNA, iar alte 19 în cadrul serviciilor teritoriale din țară.
 
Se arată în datele puse la dispoziție de CSM că la concurs se pot înscrie procurorii ce îndeplinesc cumulativ o serie de condiții, după cum urmează: să nu fi fost sancționați disciplinar, să aibă o bună pregătire profesională, să aibă o conduită morală ireproșabilă și să aibă cel puțin zece ani vechime în funcția de magistrat.
 
Concursul constă în două probe, respectiv un interviu și o probă având ca obiect evalaurea a cinci rechizitorii sau a altor acte profesionale alese aleatoriu, precum și a altor acte întocmite de candidați și considerate relevante de aceștia, din ultimii cinci ani de activitate.
 
Cererile de înscriere în concurs se pot transmite până la data de 31 ianuarie 2022, urmând ca rezultatele probei interviului și a rezultatelor finale ale concursului să se facă publice în data de 6 mai 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Se mărește DNA? (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii