Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ana Birchall invită la discuţii CSM, DNA şi DIICOT

ro

10 Feb, 2017 18:43 3007 Marime text
Ministrul interimar al Justiţiei a ajuns la sediul Ministerului, pentru a-şi prelua mandatul. În prima declaraţie de presă în noua calitate, Ana Birchall a declarat că, după ce va face cunoştinţă cu colegii săi din Ministerul Justiţiei, primul telefon îl va da la CSAM, pentru a-i invita pe reprezentanţii Consiliului la discuţii, luni.

Tot luni, Ana Birchall doreşte să discute şi cu DNA şi DIICOT.

„Înţeleg aşteptările legate de acest portofoliu, am înţeles sensibilităţile exprimate în spaţiul public şi mesajele exprimate de partenerii noştri europeni. Prin dialog cu cei care vor să vină la aceeaşi masă, să asigurăm bunul mers al justiţiei. Vreau să aduc la aceeaşi masă pe toţi cei care au un cuvânt de spus în bunul mers al Justiţiei. Nu este nicio intenţie ascunsă. Am venit aici cu bună credinţă, cu experienţa pe care o am ca om al dreptului. Însă soluţia finală tot în Parlament trebuie să fie.

Începând de luni o să invit la un dialog toate instituţiile care au un cuvânt de spus în domeniul justiţiei şi împreună o să găsim cele mai bune soluţii. Primul telefom îi voi da către CSM, îmi doresc ca luni să avem un dialog. Tot luni vreau să am dialog şi cu DNA, cu DIICOT. Mi-am propus să-i aduc pe toţi la aceeaşi masă, în Parlament. Deciziile Curţii Constituţionale sunt obligatorii, noi nu putem să decidem care este soluţia obligatorie şi care este facultativă. Misiunea mea este să asig bunul mers al instituţiei”, a declarat Ana Birchall.


Sursa foto: Facebook Ana Birchall

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii