Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Americanul care a înjunghiat un polițist la Eforie, internat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca

ro

07 Apr, 2021 09:13 2273 Marime text

 
Sandbrand Ralph, de 42 de ani, cetățean american, suspectat că a înjunghiat un polițist la Eforie Nord, județul Constanța, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca.
 
Ieri, judeătorii de la Tribunalul Constanța au admis propunerea formulată de procuror, de confirmare a măsurii de siguranță a internării medicale.
 
„Confirmă măsura de siguranță a internării medicale provizorii, dispusă prin încheierea penala nr.24/19.02.2021 a Tribunalului Constanta, ce își va produce în continuare efectele, fata de inculpatul SANDBRAND RALPH - în prezent internat în Spitalul de Psihiatrie Săpoca“, potrivit deciziei Tribunalului Constanța.

Hotărârea nu este definitivă.  
 
Amintim că la data de 26 ianuarie 2021, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, la intersecţia străzilor Margaretei şi Daliei, jud. Constanţa, numitul S.R. l-a înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului pe numitul O.O., agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind chemat la o intervenţie prin SNUAU 112, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un număr de 20 de zile de îngrijiri medicale.
 
Ulterior, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, pe b-dul Tudor Vladimirescu, în dreptul complexului hotelier Bran, Brad, Bega, jud. Constanţa, numitul S.R. a scos o şurubelniţă pe care o avea asupra şi pe care a folosit-o pentru a ameninţa şi a încerca să lovească organele de ordine publică, respectiv agent şef adjunct de poliţie S.I. din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie şi plt. O.D. din cadrul I.J.J. Constanţa, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care i-au cerut sus-numitului să se legitimeze, acestea reuşind să-l imobilizeze pe inculpatul S.R. şi să-l dezarmeze de şurubelniţa pe care o avea asupra sa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii