Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă pentru tulburarea liniștii publice Luv Team, administrată de Ionuț Budi, la judecată cu Poliția Locală

ro

09 Feb, 2018 00:00 5219 Marime text

În urma campaniei de controale și verificări desfășurate în ultima perioadă la nivelul municipiului Constanța, Direcția Poliția Locală, aflată în subordinea Primăriei, este bombardată cu procese.
 
Un astfel de dosar a fost înregistrat pe rolul Secției Civile a Judecătoriei pe 7 februarie. Dosarul nr. 2906/212/2018 îi are ca petenți pe cei de la Luv Team SRL, iar intimat este Primarul Municipiului - Direcția Poliția Locală. Obiectul dosarului este plângerea contravențională DPLC 0085433.
 
Contactat telefonic, Ion Budi a precizat că este vorba despre o „amendă primită de la polițiștii locali“ care, fără martori, susține acesta, ar fi amendat societatea al cărei administrator este pentru faptul că „mai multe persoane ar fi tulburat liniștea publică în exteriorul clubului pe care acesta îl deține“. Budi spune că nu cunoaște mai multe amănunte din acest dosar, de care se ocupă avocații săi, și a adăugat că a contestat mai multe amenzi, pentru nerespectarea procedurii, spune acesta.
 
În cazul speței de față, administratorul Luv Team afirmă că nu înțelege cum firma sa poate fi amendată fără martori și fără ca un reprezentant al clubului să fie de față la emiterea contravenției.
 
Pe de altă parte, polițiștii locali susțin că, potrivit OUG 2 din 2001privind regimul juridic a contravențiilor, contravenția se poate aplica în lipsa fizică a contravenientului sau a unor martori, atunci când acest lucru se impune. Potrivit legii, societatea administrată de Budi avea la dispoziție 15 zile să conteste amenda, se pare, în valoare de 250 de lei.
 

Despre Luv Team SRL

 
Societatea care a chemat la bară Direcția Poliția Locală a fost înființată în 2015. Potrivit Registrului Comerțului, acționari sunt Maria Budi și Alexandra Andreea Leahu, iar administrator este Ion Budi. Obiectul de activitate: baruri și activități de servire a băuturilor. Societatea mai deține și un sediu secundar în stațiunea Mamaia, vila Romulus Voinescu (fostă Scânteia) - terasa cu pergole.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii