Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alți doi judecători au cerut să se abțină în procesul pentru Regulamentul parcărilor publice din Constanța!

ro

30 Sep, 2021 00:00 2560 Marime text

 
  • Noul Regulament al parcărilor publice din Constanța a fost contestat în dosarul 7099/118/2021.
  • În cauză, au făcut declarații de abținere magistrații Maria Timoașcă, Costin Smarandi, dar și Marilena Victoria Mircioi, din cadrul Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța.
  • Doar primele două declarații de abținere au fost admise de Completul de incidente procedurale, hotărârile fiind fără cale de atac.
 
Alți doi magistrați din cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța au făcut declarație de abținere în procesul care va decida soarta noului Regulament al parcărilor publice din oraș!
 
Cererile de abținere au venit după ce formulată inițial de magistratul Maria Timoașcă, declarație ce a fost admisă de Completul de incidente procedurale al Secției de Contencios admininstrativ și fiscal la data de 24 septembrie 2021.
 
Potrivit datelor oficiale, după magistratul Maria Timoașcă, cel care a solicitat să îi fie admisă declarația de abținere în acest proces a fost judecătorul Costin Smarandi, solicitarea sa fiind analizată de Completul de incidente procedurale la data de 27 septembrie.
 
În urma analizării acesteia, CIPc a decis admiterea declarației de abținere.
 
În aceeași zi, următorul judecător desemnat pentru acest proces, magistratul Marilena Victoria Mircioi, a formulat, de asemenea, o declarație de abținere.
 
De data aceasta, tot în ziua de 27 septembrie, Completul de incidente procedurale a hotărât să respingă declarația judecătoarei. Hotărârea privind respingerea cererii de abținere este fără cale de atac.
 
Organizația Patronală Mamaia Constanța, reclamant
 
Amintim, este vorba despre dosarul înregistrat la Tribunalul Constanța sub indicativul 7099/118/2021, în care Organizația Patronală Mamaia Constanța, reprezentată în cauză de avocat Adriana Daniela Turnea, a contestat noul Regulament al parcărilor publice din Constanța.
 
Pârât în cauză este Consiliul Local al Municipiului Constanța, iar obiectul dosarului este reprezentat de anulare act administrativ HCLM nr. 123/23.04.2021.
 
Până la acest moment, nu a fost stabilită prima înfățișare propriu-zisă în acest proces.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Exclusiv!
Noul Regulament al parcărilor din municipiul Constanța, atacat la Tribunal! (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii