Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Bogdan Arhip, din Judecătoria Constanţa, e astăzi în faţa CSM

ro

22 Mar, 2017 12:18 2541 Marime text
Alexandru Bogdan Arhip, din Judecătoria Constanţa, se află astăzi în faţa Secţiei pentru judecători în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Părţile cauzei sunt Inspecţia Judiciară şi Alexandru Bogdan Arhip, iar obiectul îl reprezintă „art. 99, litera c. şi t., cu aplicarea art. 99, alin. 2 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată şi modificată“.
 
Amintim că judecătorul constănţean Alexandru Bogdan Arhip a ajuns în atenţia Inspecţiei Judiciare după ce, în repetate rânduri, a citat cu mandate de aducere copiii ce ar fi fost abuzaţi în cadrul „Grădiniţei Groazei“, pentru a fi audiaţi în calitate de părţi vătămate în proces.

Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu, la data de 12 iulie 2016, ca urmare a apariţiei în mass-media a mai multor articole referitoare la modul de instrumentare a dosarului cunoscut opiniei publice sub numele „Grădiniţa groazei“, aflat pe rolul Judecătoriei Constanţa. Lucrarea a fost înregistrată sub nr. 4911/IJ/2649/DIJ/2016 la, Direcţia de inspecţie judiciară pentru judecători.

Sursa foto: Google Maps
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii