Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu la judecată cu sindicatul independent și cu mai mulți angajați

ro

06 May, 2020 00:00 3301 Marime text

Societatea Națională Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu SA a înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, secția civilă, dosarul 8650/212/2020, având ca obiect acțiune în răspundere delictuală - pretenții. Pârâți în dosar sunt Sindicatul Independent din cadrul societății dar și mai mulți actuali angajați ai SNAMK, respectiv: Cristian Carsium Moldoveanu, Gheorghe Zamani, Camelia Diaconu, Nicolae Vâlvoi, Dorina Ionescu, Cristian Fotu, Gheorghe Gabriel Boldea, Ilie Sandu, Loderan George Enuță, Antoaneta Chelu și Elena Cătălina Vâță.



Reprezentanții compartimentului juridic din cadrul AMK susțin că nu pot da amănunte în dosar iar reprezentanții sindicatului spune la rândul lor că nu au primit citația și nu se pot încă pronunța, însă pe fond ar putea fi vorba despre drepturi salariale.
Până la această dată, instanța de judecată nu a stabilit niciun termen în acest dosar. Vom reveni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 06 May, 2020 08:38 Poate ne spuneti si noua cind acest aeroport isi va desfasura activitatea pentru care a fost construit. In afara de cancanuri ,numiri pe functii si desnumiri,salarii si frecat menta, nu am observat altceva. Zboruri si legaturi cu orase din tara si afara ,nici vorba. Cu Atena ,de exemplu, s-a terminatAcum ,ar fi o oportunitate.. Ce fac totusi cei peste 200 de angajati? E posibil sa avem aeroport la doi pasi si noi, constantenii , sa ne suim in autobuze sa ajungem la Otopeni dupa ore si ore de mers..Dar cui ii pasa?