Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu chemat în instanță pentru un litigiu privind achiziţiile publice

ro

21 Jul, 2021 00:00 1569 Marime text


⦁    SC TIAB SA a înregistrat pe rolul Curții de Apel Constanța,  secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, dosarul nr. 316/36/2021, având ca obiect un litigiu privind achiziţiile publice
⦁    Pârât în dosar este Societatea Națională Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu
⦁    Plângerea TIAB SA vine după ce, CNSC a adoptat o decizie prin care le-a respins contestația legată de contractul de achiziție publică de lucrări având ca obiect Upgrade Balizaj luminos la PDA dir.36


SC TIAB SA a înregistrat pe rolul Curții de Apel Constanța, secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, dosarul nr. 316/36/2021, având ca obiect un litigiu privind achiziţiile publice.

Pârât în dosar este Societatea Națională Aeroportul Internțional de la Mihail Kogălniceanu.

Plângerea TIAB SA vine după ce, CNSC a adoptat o decizie prin care a respins contestația transmisă de TIAB SA, în contradictoriu cu SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA.

A fost vizată o clarificare din oficiu, publicată în SEAP în cadrul procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică de lucrări având ca obiect Upgrade Balizaj luminos la PDA dir.36.

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să respingă ca nefondată contestația TIAB SA, în contradictoriu cu SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA.

Împotriva deciziei CNSC se putea formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor s-a pronunțat cu privire la o achiziție organizată de Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii