Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, chemată în judecată de Consiliul Judeţean Constanţa. Iată care este motivul!

ro

11 Jan, 2020 00:00 2749 Marime text
 
Consiliul Judeţean Constanţa a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa dosarul 103/118/2020, având ca obiect obligare emitere act administrativ, pârât în dosar fiind Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral.
 
Acţiunea formulată de Judeţul Constanţa în contradictoriu cu ABADL Constanţa are ca obiect obligarea pârâtei la emiterea acordului de intabulare a imobilelor - construcţii “Centre de prevenţie, tratament medical primar şi puncte de salvamar din zona litorală a judeţului Constanţa“, a precizat preşedintele CJC, Marius Horia Țuţuianu.
 
“Prin HCJC nr. 160 din 15.05.2009 s-a aprobat realizarea proiectului de investiţii în turism “Amenajarea unor centru de prevenţie, tratament medical primar şi a punctelor de salvamar în zona litorală a judeţului Constanţa” şi încheierea unui acord de parteneriat/colaborare, inclusiv cu ABADL Constanţa. Deşi, de nenumărate ori, Judeţul Constanţa a solicitat, în scris, ABADL Constanţa acordul de intabulare a investiţiilor realizate în baza acordului menţionat, acestea au rămas fără răspuns. În această situaţie, Judeţul Constanţa a formulat acţiunea ce face obiectul dosarului nr. 103/118/2020 al Tribunalului Constanţa”, a declarat Țuţuianu, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii