Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:19 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acord de recunoaştere a vinovăţiei, admis de Tribunalul Constanţa. Dosarul, de la DNA

ro

08 Sep, 2018 00:00 1255 Marime text
Tribunalul Constanţa a admis ieri un acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa cu Vlădescu Claudia Rocsana într-un dosar privind fonduri europene.
 
Inculpata a fost acuzată de complicităţi la infracţiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei prev. de art. 48 alin. 1 C.pen. rap. la art. 181 alin. 1 din Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, modificată şi completată şi pentru instigarea la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 
Instanţa a decis condamnarea inculpatei, în final, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere.
 
Claudia Rocsana Vlădescu a fost obligată să urmeze un curs de pregătire şcolară sau de calificare profesională în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Direcţiei de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa sau Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii