Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal Scenariu demn de un film de groază! Judecătorii din Constanţa vor lua decizia finală

ro

24 Jul, 2018 00:00 1984 Marime text
Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost condamnat, în primă instanţă, la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru ucidere din culpă.
 
Magistraţii au dispus obligarea părţii responsabil civilmente - societatea de asigurare - la plata către partea civilă (…) a sumei de 5.000 de lei cu titlu de daune materiale şi la plata sumei de 50.000 de lei cu titlu de daune morale. Partea responsabilă civilmente a mai fost obligată la plata către partea civilă (…) a sumei de 5.000 de lei cu titlu de daune materiale şi la plata sumei de 50.000 de lei cu titlu de daune morale.
 
Dosarul se află în prezent pe rolul Curţii de Apel Constanţa. Primul termen în apelul cauzei a fost stabilit pentru luna octombrie. 
 
În actul de sesizare a instanţei se arată că, la începutul anului 2014, pe raza judeţului Tulcea, pe DN 22 D, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a alteia.
 
Conform magistraţilor, şoferul a intrat cu maşina într-un copac. Ulterior impactului, oglinda de la parbriz şi capacul plafonierei au fost smulse, au trecut printre scaunele din faţă şi au lovit violent în faţă victima, care se afla pe mijlocul banchetei. Ulterior, în urma expertizei s-a stabilit că, după impactul cu copacul, victima, neavând cuplată centura de siguranţă, a fost proiectată de pe banchetă înainte, lovindu-se puternic cu pieptul de spătarul scaunelor din faţă, şi aruncată înapoi pe bancheta din spate, suferind multiple leziuni interne.
 
În primă instanţă, inculpatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru ucidere din culpă. Soluţia a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa, primul termen fiind stabilit pentru luna octombrie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii