Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal lângă Palazu Mic. Judecătorii au luat o decizie definitivă

ro

24 Jan, 2019 09:10 3924 Marime text
Judecătorii de la Tribunalul Constanţa au decis ieri ca tânărul, de 22 de ani, acuzat de producerea tragediei din data de 20 ianuarie, eveniment soldat cu doi decedaţi, să rămână în stare de arest preventiv. Hotărârea Tribunalului Constanţa este definitivă.

Reamintim că, tânărul a condus, pe data de 20 ianuarie, un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea catre Constanţa, iar la un moment dat, ajungând la km 265, între localitățile Cogealac şi Taşaul, zona Palazu Mic din cauza neadaptării vitezei la configuraţia drumului, curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.
 
În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a șoferului și pasagerului din spate din al doilea autoturism, şi vătămarea corporală uşoara a șoferului primului autoturism şi pasagerului dreapta din cel de-al doilea autoturism.
 
În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tânărul de 22 de ani a fost arestat preventiv de Judecătoria Constanţa la data de 21 ianuarie. Nemulţumit de decizia instanţei, el formulat o contestaţie, la Tribunalul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii