Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal aproape de Hârșova! Șoferul, trimis în arest la domiciliu. Final de anchetă

ro

30 Jun, 2021 00:00 2778 Marime text
 
  • Zilele trecute, Tribunalul Constanța a înlocuit măsura arestării preventive luată faţă de inculpat, cu cea a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova au dispus trimiterea în judecată a lui Gabriel Lungu, pentru ucidere din culpă! Cel în cauză este suspectat că, aproape de jumătatea lunii mai 2021, ar fi fost implicat într-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.  
 
Evenimentul rutier a avut loc la ieșire din Hârșova spre Constanța.
 
Un autoturism a intrat, violent, într-un cap de pod, iar în urma accidentului pasagerul din dreapta șoferului a murit.
 
Recent, șoferul a fost trimis în judecată.
 
Dosarul va fi judecat de Judecătoria Hârșova.
 
Tot zilele trecute, Tribunalul Constanța a înlocuit măsura arestării preventive luată faţă de inculpat, cu cea a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile.
 
„Stabileşte organ desemnat cu supravegherea Poliţia Municipiului Constanţa. Pe durata măsurii arestului la domiciliu, inculpatul va respecta următoarele obligaţii: - să nu părăsească imobilul în care locuieşte, situat în municipiul Constanţa, să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi de libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu martorii, sau cu membrii de familie ai acestora. Atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu se poate înlocui cu măsura arestării preventive“, se mai arată în decizia Tribunalului Constanța.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Accident transmis live pe Facebook
S-a motivat cea mai mare condamnare pentru ucidere din culpă aplicată vreodată în Dobrogea!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii