Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu doi tineri morți aproape de Palazu Mic. S-a stabilit un nou termen în instanță

ro

15 Mar, 2020 13:32 3249 Marime text
Dosarul accidentului mortal de lângă Palazu Mic, eveniment soldat cu decesul a doi tineri, a primit vineri un nou termen de judecată. Procesul a fost amânat pentru data de 8 mai.
 
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, aproape de jumătatea lunii ianuarie 2019, inculpatul, un tânăr de 22 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa, iar la un moment dat, ajungând la km 265, între localităţile Cogealac şi Taşaul, zona Palazu Mic din cauza neadaptării vitezei la configuraţia drumului, curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, au rezultat decesul la faţa locului al şoferului şi al pasagerului din spate din al doilea autoturism şi vătămarea corporală uşoară a şoferului primului autoturism şi a pasagerului dreapta din cel de-al doilea autoturism.
 
În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii