Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A desfiinţat un NUP primit de Mazăre de la procurorul Bodean Victor Văduva vrea să plece din Judecătoria Constanţa

ro

19 Nov, 2016 00:00 6719 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii va analiza, în şedinţa din data de 24 noiembrie, cererile mai multor judecători din ţară privind detaşarea la diferite instanţe.
 
Astfel, Victor Văduva, judecător cu grad profesional de curte de apel, în prezent detaşat la Şcoala Naţională de Grefieri, solicită transferul de la Judecătoria Constanţa la Curtea de Apel Constanţa.
 
Aşa cum precizam şi în ediţiile anterioare, judecătorul Victor Văduva a desfiinţat o rezoluţie a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, prin intermediul căreia Radu Ştefan Mazăre, fostul edil-şef al municipiului Constanţa, şi Mihai Felescu au primit o soluţie de neîncepere a urmăririi penale (NUP). Procurorul care i-a dat NUP lui Radu Mazăre şi lui Mihai Felescu a fost Andrei Bodean, din Direcţia Naţională Anticorupţie Constanţa, cel care l-a trimis în judecată pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu.
 
A desfiinţat un NUP primit de Mazăre de la procurorul Bodean
Victor Văduva, noul preşedinte din Judecătoria Constanţa

 
Magdalena Hanu, judecător al Tribunalului Galaţi, vrea să vină la Tribunalul Constanţa, iar Ştefania Pîrlogea, judecător cu grad profesional de tribunal, de la Judecătoria Constanţa, solicită transfer la Tribunalul Constanţa.
 
Ştefania Pîrlogea a fost primul judecător al dosarului restaurantului Beirut din Constanţa distrus într-un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta CengherMihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
 
Primul termen, pe 1 octombrie
Cine este magistratul care va judeca moartea celor trei fete în restaurantul Beirut din Constanţa 

 
CSM mai are în atenţie şi solicitarea Dianei Eliza Mincă, din Tribunalul Ilfov, care solicită transfer la Tribunalul Sibiu, la Tribunalul Timiş, la Tribunalul Arad, la Tribunalul Cluj, la Tribunalul Mureş, la Tribunalul Constanţa ori la Tribunalul Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii