Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de ani de puşcărie Sentinţă definitivă pentru cel care a furat două portofele din Policlinica cu Plată şi din Spitalul Judeţean Constanţa

ro

22 Apr, 2017 00:00 2462 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a dispus, ieri, condamnarea definitivă la aproape 20 de ani de închisoare a unui bărbat trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa pentru aproape 20 de fapte (furt, tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic).
 
Inculpatul a fost acuzat că a sustras două portofele din Policlinica cu Plată, situată pe strada Ştefan cel Mare, şi din Spitalul Judeţean Constanţa. Ulterior, individul ar fi încercat să scoată diverse sume de pe cardurile care se aflau în portofelele sustrase.
 
După ce a fost judecat de Tribunalul Constanţa, bărbatul a fost condamnat la 18 ani, trei luni şi zece zile de închisoare. Ieri, decizia Tribunalului Constanţa a fost menţinută şi de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii