Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare ZIUA de Constanţa „Ritmuri” culturale şi nu numai, cu Zully Mustafa

ro

14 Aug, 2016 19:58 2783 Marime text
Ştie cât de important este cuvântul şi, mai ales, ştie că niciun mesaj nu-şi împlineşte rostul dacă nu te uiţi cu atenţie la cei cărora li te adresezi. Este editor, scriitor, traducător. Ca formare profesională, este profesor de limba engleză, însă mereu a fost atrasă de domeniul editorial. Vorbim despre Zully Mustafa, ce a luat în serios scrisul de la vârsta de 21 de ani.
 
Acestea fiind zise, cu mare drag, vă anunţăm că ZIUA de Constanţa va începe o colaborare cu Zully Mustafa, ce ia forma unei călătorii prin domenii variate. Cu inteligenţă şi atenţie la detaliu, Zully Mustafa va scrie articole ce ţin de domeniul culturii. De asemenea, va publica reportaje de actualitate şi va intervieva personalităţi din cultura constănţeană. Şi nu numai! Însă restul rămâne să-l descoperiţi săptămânal în cotidianul nostru.  
 
Despre Zully Mustafa
 
Dintre titlurile semnate şi publicate de Zully Mustafa amintim „Legendele apelor”, „Balada căpşunilor fără culoare”, „Mînzdrăvan”, „Filipică și Moftulici”, „Cel mai frumos dar”, romanele „Strugurii s-au copt în lipsa ei”, „Nopți orientale”, „Al treilea călător”. De-a lungul anilor, Zully Mustafa a scris şi pentru reviste importante din România articole din domenii variate. Totodată, a lucrat și colaborat pentru editurile Erc Press, Tritonic, Corint şi Cartea Daath. A locuit în Anglia, Spania și Dubai în diverse perioade ale vieții.
 
Menţionăm că în ediţia de mâine a cotidianului ZIUA de Constanţa veţi putea citi primul articol semnat Zully Mustafa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dragoș 14 Aug, 2016 22:41 Succes! Se simțea nevoia de un suflu nou!