Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Info-sud-est.ro Despre Justiție și presiuni la Constanța. Zorro și baronul în cârje

ro

27 May, 2016 11:46 4238 Marime text
Nicușor Constantinescu a revenit în centrul atenției după ce procurorii DNA Constanța au cerut înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv pentru că fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a încălcat în mai multe rânduri obligațiile impuse de controlul judiciar, așa cum se arată într-un comunicat al DNA.
 
Într-una dintre înregistrările video publicate de presa locală pe 20 mai a.c. Nicușor Constantinescu repeta cu furie numele procurorului care a cerut arestarea sa, în urma încălcării obligațiilor impuse de judecători. Procurorul nu a gustat încercările lui Nicușor Constantinescu de a tergiversa judecata, la umbra unui istoric medical nefericit, nici în clinica din SUA, nici în sanatoriul din Techirghiol. În ianuarie 2014, același procuror a dispus ridicarea lui Constantinescu din curtea instituției pe care o conducea ca pe o feudă pentru că acesta refuza să se prezinte în fața procurorilor DNA Constanța, la audieri.
 
Constantinescu vorbește cu nesaț despre ”abuzurile făcute de procurorul DNA Constanța” care ”l-a arestat fără probe, fără martori, fără nimic”, repetându-i obsesiv numele: ”Bodean”, ”un abuz în serviciu al procurorului Bodean”, ”Andrei Bodean”, ”același procuror Bodean”, ”fantasmagoria procurorului Andrei Bodean care pur și simplu inventează tot felul de acuzații”, ”Bodean care m-a arestat acum doi ani”, ”Mă simt umilit de procurorul Andrei Bodean, care m-a hăituit în felul acesta”, ”Va răspunde într-o zi pentru faptele lui!”, ”procurorul Bodean, DNA, Zorro, Dobrogea, România”.
 
Fără să vrea, Nicușor Constantinescu i-a atribuit tânărului procuror Andrei Bodean (35 de ani) un corespondent potrivit în ficțiune. Zorro este un personaj pozitiv, eroul care întruchipează un spadasin mascat foarte abil și isteț. Zorro devenise celebru în comunitate datorită luptei continue pe care o ducea pentru a scoate oamenii de sub tirania guvernatorului.
 
Citește materialul integral pe: Info-sud-est.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GEORGETA 14 Jun, 2016 14:47 Toata stima pentru domnul procuror.
  • Dan 31 May, 2016 14:29 Felicitari, d-le procuror!