Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de clipuri de la licee din România Dean Thompson i-a felicitat pe câștigătorii concursului privind drepturile omului

ro

29 Mar, 2017 14:10 2719 Marime text
Elevi de liceu, profesori și diplomați americani s-au reunit, astăzi, pentru a-i felicita pe câștigătorii concursului de clipuri video pe tema drepturile omului „Susțineți drepturile cuiva astăzi”.
 
Concursul a fost lansat pe 8 decembrie 2016, pentru a marca Ziua Drepturilor Omului. Ambasada a primit 74 de clipuri video de la 24 de licee și colegii din România.
 
Clipurile video, cu o durată de până la două minute, au fost evaluate din punct de vedere al eficienţei în atragerea atenţiei asupra protejării drepturilor omului, originalității și calității video de un juriu compus din cetățeni americani din cadrul Misiunii Diplomatice a SUA în România.
 
În deschiderea ceremoniei de premiere, Adjunctul Șefului Misiunii Diplomatice a SUA, Dean Thompson, i-a felicitat pe toți participanții și i-a încurajat să rămână la fel de entuziaști în protejarea drepturilor omului.
 
Cele trei echipe câștigătoare sunt:
 
Locul I: Mara Ruxandra MARE
Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, Bistrița, Clasa: X
Locul II: Ionut-Andrei MARTALOG, Vlad-Andrei COMAN
Liceul Teoretic „George Călinescu”, București, Clasa: X
Locul III: Marton Nagy
Liceul Maghiar din Gherla, Clasa: XII.



Sursa foto: captură video YouTube - U.S. Embassy Bucharest
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • velma 29 Mar, 2017 15:16 Mi-a placut clipul ce a luat locul intai, simplu si eficient. Celelalte.... prea plicitsitoare ca sa aiba rasunet