Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanţa Workshop internațional pentru promovarea Facultății de Litere

ro

14 Dec, 2021 14:56 1292 Marime text

Universitatea Ovidius din Constanța a organizat vineri, 10 decembrie 2021, un workshop internațional pentru promovarea Facultății de Litere.

Comunicatul oficial al Universității Ovidius din Constanța:

„Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) a organizat vineri, 10 decembrie 2021, workshopul internațional Study in Romania at Ovidius University of Constanta - Faculty of Letters, informează conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

Potrivit sursei citate, evenimentul s-a desfășurat în format online și a cuprins o serie de prezentări susținute atât de reprezentanții Facultății de Litere (FL) din UOC, dar și de invitații din străinătate.

„Facultatea de Litere constitue un pol în ceea ce privește sprijinirea inițiativelor de internaționalizare ale UOC, din prisma programelor de studii în limba engleză şi a programului pregătitor pentru studenţii străini iar workshopul organizat de noi a vizat promovarea în afara țării, şi punerea bazelor pentru noi cooperări, finanțate atât prin programul Erasmus Plus, cât și prin alte programe internaționale”, a precizat conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

La eveniment au participat reprezentanții a patru instituții de învățământ superior din străinătate: Osmaniye Korkut Ata University (Turcia), Kütahya Dumlupınar University (Turcia), Pamukkale University (Turcia) și Eskisehir Osmangazi University (Turcia).

 Workshopul Study in Romania at Ovidius University of Constanta - Faculty of Letters a făcut parte din activitățile proiectului Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța - educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II), cod CNFIS-FDI-2021-0387, ce are o valoare totală de 332.500 lei și este unul dintre cele șase proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.“

Sursă foto: Universitatea „Ovidius” din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii