Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea constănțeană, sub lupa evaluării internaționale ARACIS

ro

24 Nov, 2021 00:00 1721 Marime text
  • Evaluare instituțională IOSUD și a domeniilor de studii universitare de doctorat, la Universitatea „Ovidius” Constanța
 
Pentru prima oară, de la înființarea sa, școala doctorală din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța face obiectul unei ample evaluări din partea unei comisii internaționale ARACIS.

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior evaluează periodic domeniile de studii universitare de doctorat, dar, anul acesta, comisia are în componență și specialiști din străinătate.

Astfel, în perioada 22-26 noiembrie 2021, comisia de experți evaluatori va avea o serie de întâlniri cu reprezentanții conducerii universității și ai CSUD, cu responsabilii domeniilor de studii universitare de doctorat, cu directorii și personalul didactic al școlilor doctorale, cu studenții doctoranzi, dar și cu absolvenți, cu angajatorii lor sau cu membrii Comisiei de Etică a Universității „Ovidius”.
 

Reuniunile de lucru din cadrul evaluării instituționale se vor desfășura online, pe platforma UOC, sau față în față, fiind programată și o vizitare a bazei materiale didactice și de cercetare.

Directorul de misiune al comisiei de evaluare este prof.univ.dr.Nicolae Adrian Opre, Universitatea „Ovidius” fiind reprezentată de directorul CSUD,  prof.univ.dr.Monica Vlad.

 
Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța
 
Citește și:  Universitatea „Ovidius” Constanța a primit acreditarea ARACIS pentru masteratul Securitate cibernetică și învățare automată, în limba engleză

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii