Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou an de învățământ la Școala de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Câți sunt băieți și câte fete. Cu ce medie s-a intrat

ro

08 Sep, 2020 00:42 3017 Marime text
  • Anul acesta 90 de elevi au fost admiși, în anul I, la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale.
 
Dintre aceștia 69 sunt băieți și 21 fete.
 
Totodată trebuie făcută precizarea că în ordinea mediilor de admitere pentru Ministerul Afacerilor Interne unde sunt 12 elevi media cea mai mare de admitere a fost 8.73 iar pentru Ministerul Apărării Naționale media cea mai mare a fost 9.33.  
 
Primirea noilor elevi s-a efectuat cu respectarea normelor sanitare prevăzute pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2.
Măsuri pentru respectarea normelor sanitare au fost luate și în interiorul spațiilor de cazare, de servire a mesei și în zonele unde elevii vor desfășura activități de instrucție.
 
Pe data de 11 septembrie, sunt așteptați să revină la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale și cei 94 de elevi din anul al II-lea.
 
Despre școală
 
Potrivit paginii oficiale de internet a instituției Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” este o instituţie militară de învăţământ postliceal, subordonată Statului Major al Forţelor Navale, care asigură formarea, specializarea şi perfecţionarea personalului necesar Forţelor Navale precum şi altor beneficiari în vederea exploatării, întreţinerii şi reparării tehnicii şi armamentului din dotare, asigurând totodată competenţele de lideri ai structurilor de la baza carierei militare: echipă, grupă, echipaj.

Şcoala are o durată de doi ani şi formează maiştri militari pentru Forţele Navale precum şi pentru alţi beneficiari din sistemul naţional de apărare.
 
Sursa foto: Facebook/ SMMMFNAIM

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii