Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul Ofertelor Educaţionale 2017, la Constanţa. Deschiderea oficială, pe 18 mai

ro

02 May, 2017 00:00 4645 Marime text
În perioada 18-19 mai, elevii din Constanţa sunt aşteptaţi la Târgul Ofertelor Educaţionale ale anului şcolar 2017-2018, care se desfăşoară sub sloganul „Alege Educaţia! Este calea către viitorul tău!“.
 
Deschiderea oficială va avea loc în data de 18 mai, la ora 11.00, la Pavilionul Expoziţional Constanţa, în prezenţa autorităţilor locale, a reprezentanţilor mediului de afaceri, precum şi a reprezentanţilor Ministerului Educaţiei Naţionale. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în colaborare cu Consiliul Judeţean Constanţa, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa, universităţile locale şi alţi parteneri educaţionali.
 
Târgul Ofertelor Educaţionale este adresat elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a, părinţilor acestora, precum şi liceenilor interesaţi de traseul educaţional şi de formarea profesională. Instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar îşi vor expune oferta atât la Pavilionul Expoziţional Constanţa, cât şi în alte zece locaţii din judeţul Constanţa: Medgidia, Mangalia, Năvodari, Băneasa, Cobadin, Hârşova, Cernavodă, Techirghiol, Eforie, Mihail Kogălniceanu. Activităţile de promovare a ofertelor de formare educaţională din învăţământul dual, profesional, liceal tehnologic sau postliceal vor beneficia de participarea operatorilor economici implicaţi în pregătirea practică a elevilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii