Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol caritabil de Crăciun la Liceul Teoretic Anghel Saligny din Cernavodă. Banii adunaţi, donaţi unei eleve din clasa a VI-a

ro

23 Dec, 2017 12:00 2652 Marime text
 
Casa de Cultură I. D. Chirescu a găzduit, în această săptămână, spectacolul caritabil de Crăciun, organizat de elevii Liceului Teoretic Anghel Saligny Cernavodă,  eveniment ce face parte din Campania “Uniţi în caritate: Ajut-o pe Adina!”

Spectacolul a fost coordonat cu sprijinul  Consiliului Elevilor, reprezentat de prof. Rădulescu-Menaef  Elena, prof. Şmocot Georgiana, prof. Tighineanu Cristina, dar şi a tuturor cadrelor didactice implicate: educatori, învăţători şi profesori. De asemenea, campania a fost susţinută de Asociaţia de Părinţi a Liceului Teoretic “Anghel Saligny”, reprezentată de Miron Lucia.
 
Prin acest spectacol, dar şi prin toate evenimentele organizate timp de o lună, elevii liceului alături de oameni cu sufletul deschis, au dat dovadă de implicare, devotament şi sensibilitate, reușind astfel sa strângă 13 818 de euro, bani ce au fost oferiți Adinei Stamat, elevă în clasa a VI-a B, diagnosticată în luna septembrie cu Sarcom Ewing Tibie Stg.
 
Au fost organizate expoziţii cu vânzare de tablori pictate de elevi în cadrul atelierului de pictură „Culoare şi viaţă pentru Adina” coordonat de prof. Stafie Viorica, vânzare de obiecte handmade, dar şi desfăşurarea unor meciuri de handbal cu strângere de fonduri organizate de prof. Răducanu Gabriela.
 
În încheierea spectacolului pe scenă a urcat diriginta cl. a VI- a B, prof. Şmocot Georgiana care a avut initiativa acestei campanii şi care s-a implicat cu multă dăruire şi suflet în strângerea de fonduri pentru Adina.

sursa foto: Liceului Teoretic “Anghel Saligny”
 
Evenimentul s-a încheiat cu o lansare de lampioane pe stadionul Ideal din Cernavodă, elevii părinții şi cadrele didactice cântând într-un glas emoționant LA MULŢI ANI, ADINA, întrucât pe data de 23 Decembrie, Adina împlineşte 12 ani.

La eveniment au asistat şi directorul Alexandrina Nuţu, directorul adj. Herghiligiu Cristina, cadre didactice, elevi şi părinţi.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii