Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serbări pregătite cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Liceului Teoretic Murfatlar

ro

19 Dec, 2014 13:42 3056 Marime text
Nicio sărbătoare de peste an nu este la fel de înălțătoare și aducătoare de bucurie precum Nașterea Domnului! Perioada propice pentru a fi etalate micile talente și entuziasmul elevilor de a dărui zâmbete părinților, cadrelor didactice și celorlalți colegi, este acum, în luna decembrie. Cadrele didactice și elevii Liceului Teoretic Murfatlar s-au întrecut pe ei înșiși cu minunatele serbări pregătite cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Elevii claselor primare l-au așteptat pe Moș Crăciun cu multe scenete, cântece, colinde și urări pentru a-l impresiona. Inimoasele doamne învățătoare: Turică Despina (clasa 0), Chitic Roxana (clasa 0 ,,Gărgărițele”), Maxim Roxana (clasa 0 ,,Albinuțele”),  Vîrtan Magdalena (clasa I A),  Goie Mirela (clasa a II-a A),  Pantea Ionica (clasa a II-a B), Emurla Semra (clasa a III-a A),  și Munteanu Tatiana (clasa a III-a B) au adus bucurie părinților spectatori, care au pătruns din nou în lumea mirifică a copilăriei.

Nici elevii de gimnaziu nu s-au lăsat mai prejos. Doamna profesoară de religie, Duță Valentina, coordonator, alături de domnii profesori: Brădeanu Adrian și Lepădatu Constantina au derulat activitatea ,,Nașterea Domnului – prilej de bucurie pentru toți” cu elevii claselor a V-a A, a V-a B și a VI-a A.

Frumusețea tradițiilor de iarnă și a paradei pentru Moș Crăciun a fost reprezentată și de elevii clasei a V-a A, coordonați de doamna profesoară de limba și literatura română, Ivanov Nicoleta. Tot dumneaei coordonează opționalele ,,În lumea teatrului” și ,,Magia teatrului”, care se bucură de un real succes la clasele a VII-a A și a VII-a C. Părinții și cadrele didactice i-au primit cu căldură pe cei care și-au etalat veleitățile de mici actori în devenire.

La finalul săptămânii, consiliul profesoral al Liceului Teoretic Murfatlar a fost colindat și impresionat de urăturile și ovațiile elevilor claselor de liceu, coordonați de doamna bibliotecară Borundel Violeta, precum și de elevii clasei a V-a A, acompaniați de domnul profesor de muzică, Brădeanu Adrian. Fiecare moment a fost atractiv prin originalitatea prezentării, iar obiceiul caprei a adăugat inedit, spontaneitate și umor atmosferei.

Conducerea liceului, domnul director Cernăianu Sorin și doamna director adjunct, prof. Crangă Cleopatra, a apreciat implicarea tuturor și i-au felicitat pe toți cei care și-au deschis inimile și au reînviat magia sărbătorilor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii