Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școală de vară în limba engleză la Universitatea „Ovidius”

ro

21 Sep, 2020 00:00 2317 Marime text

Începând de astăzi și până pe 30 septembrie, Universitatea „Ovidius” din Constanța și University of Rochester, SUA, propun studenților cu inițiativă și bune cunoștințe de limba engleză o școală de vară de antreprenoriat online.

„Ovidius Innovation Summer Camp” este la a doua ediție și este una dintre activitățile din cadrul proiectului Consolidarea și extinderea activităților Societății Anterprenoriale Studențești „Ovidius Innovation Center”, proiect Finanțat de Ministerul Educației și Cercetării.

UOC are deja o experiență de patru ani de derulare a proiectelor, în cadrul viziunii mai largi de antreprenoriat a acestei universități.
Scopul Școlii de vară este de a pregăti studenții din diferite specializări ale Universității „Ovidius”, precum și studenții din alte universități locale, să gândească și să acționeze cu o mentalitate antreprenorială. De asemenea, își propune să reunească educația, inovarea, antreprenoriatul și investitorii pentru a încuraja dezvoltarea durabilă în zona Constanței.

Deoarece antreprenoriatul este un amestec de toate disciplinele, studenții din diferite colegii sunt grupați pentru a dezvolta idei de afaceri și pentru a afla despre planuri și modele de afaceri, avantaje competitive, demografia clienților, publicitate, finanțare, marketing digital, dezvoltarea produselor, precum și despre antreprenoriat social și aspectele etice ale unei afaceri.


Citește și:

Senatul Universității „Ovidius” Constanța și-a ales Prorectorii. Iată cum s-a votat


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii