Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Patru eleve constănţene, pe podiumul concursului de dans „Lebăda de Cristal“

ro

04 Apr, 2014 00:00 4279 Marime text
Patru eleve de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria“, secția Coregrafie, au cucerit juriul concursului regional de dans clasic și contemporan „Lebăda de Cristal“.
 
Elevele Colegiului Național de Arte „Regina Maria“, secția Coregrafie, Denisa Cătăloi, Alina Sorescu, Vanesa Tiron, clasa a VI-a, profesor coordonator Roxana Xenis-Oprea, și Ioana-Cătălina Leu, clasa a VII-a, profesor coordonator Delia Boeru, au participat la concursul regional de dans clasic și contemporan „Lebăda de Cristal“, ediția a II-a, care s-a desfăşurat pe 29 martie, la Ploiești. Denisa Cătăloi a obținut premiul II la secțiunea Dans clasic și premiul I la Dans contemporan, în timp ce Alina Sorescu a obținut premiul I la Dans clasic, iar la secțiunea Dans contemporan, ea a fost distinsă cu premiul II.

Vanesa Tiron a obținut premiul II la Dans clasic și premiul III la Dans contemporan, în timp ce Ioana-Cătălina Leu şi-a adjudecat premiul I la secțiunea Dans de caracter. În acelaşi timp, prof. Roxana Xenis-Oprea și prof. Delia Boeru au obținut diplome de Excelență pentru prestația elevelor pe care le-au coordonat.
În perioada 14 - 15 aprilie va avea loc Olimpiada Națională de Coregrafie, evoluțiile elevilor urmând să se desfăşoare pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii