Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program adresat personalului Universităţii Ovidius - „ProInfo – pregătirea resursei umane în Informatică“

ro

16 Sep, 2019 12:46 2183 Marime text
Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC), în calitate de beneficiar, anunță  continuarea Programului integrat de dezvoltare a competențelor personalului didactic din învățământul terțiar universitar și non-universitar, prin organizarea și în luna septembrie 2019 a Cursurilor de Specializare Postuniversitară în cadrul proiectului „ProInfo – pregătirea resursei umane în Informatică“.
 
Acest program își propune îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale pentru minim 50 de membri ai personalului didactic din UOC.
 
În cadrul a 8 workshop-uri, vor fi organizate în paralel 3 cursuri de specializare postuniversitară, la care vor participa membri ai personalului didactic din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanța, după cum urmează:

1. Provocările revoluției digitale asupra curriculei și modalității de predare;
2. Dezvoltarea competențelor pe termen mediu și lung pentru piața muncii 4.0;
3. Securitate cibernetică.
În intervalul 17-20 septembrie și 24-27 septembrie 2019 se va desfășura în sala Ab1, respectiv în Aula B, B-dul Mamaia, nr. 124, cea de-a doua sesiune de formare a cadrelor didactice. Cursurile de specializare postuniversitară sunt susținute de experți din domeniul IT ai Universității „Ovidius” din Constanța și de experții Centrului Național Cyberint din cadrul SRI, membri în cadrul proiectului „ProInfo – pregătirea resursei umane în Informatică“.
 
Proiectul „ProInfo – pregătirea resursei umane în Informatică“ este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii