Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru că sunt elevi ai Colegiului de Artă, și-au reamenajat clasa (galerie foto)

ro

19 Jan, 2019 00:00 2874 Marime text
În cadrul proiectului „Intervenție de artă murală în spațiul interior”, elevii clasei a XI-a B de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța au înfrumusețat și reamenajat sala lor de clasă, în scopul obținerii unui ambient mai prietenos, mai relaxant și mai... colorat.
 
Inițiatorii proiectului, profesorii de specialitate, Anca Apostolache și Georgian Apostolache, și profesor diriginte Angela Doicescu, i-au încurajat pe elevii clasei a XI-a B să se implice în reamenajarea spațiului în care își desfășoară orele de curs.
 
În numai două zile, elevii și-au transpus schițele la scară pentru realizarea lucrărilor decorative, lucrând în echipă și înțelegând necesitatea implicării în proiecte comune.
 
Din echipa de proiect, pe lângă profesorii coordonatori, au făcut parte elevii: Alexandru Maria, Ali Emel, Ali Hakan, Armeanu-Rosin Eduard, Badea Lidia, Bădan Alin, Căpușan Andreea, Florescu Sabina, Haralambie Andreea, Ilie Liviu, Inoveanu Sorana, Ionescu Ioana, Jearnea Cătălina, Lepădatu Gabriel, Panait Mădălina, Rusu Ioana, Sava Irina, Toderașc Ștefania, Tudose Crina, Țibrea Manuela.
 
Aceștia vor fi implicați, de către profesorii lor de specialitate, și în alte proiecte de reamenajare a spațiilor din cadrul Colegiului Național de Arte „Regina Maria”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii