Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palmaresul Concursului Naţional de Dans „Împreună pentru Constanţa viitor” (galerie foto)

ro

30 Mar, 2019 00:00 2224 Marime text
Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța, în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanța a organizat vineri, 29 martie, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, etapa judeţeană a Concursului Naţional de Dans „Împreună pentru Constanţa viitor”, eveniment care se desfăşoară în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.
Cele două secţiuni ale concursului au fost dans modern şi dans tradiţional. În concurs s-au înscris trei echipe la secţiunea Dans modern şi opt echipe la secţiunea Dans tradiţional. Fiecare echipă este formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniţi din unităţile de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul S.N.A.C. și elevi beneficiari, cu dizabilităţi.
Au participat la concurs Grădinița cu Program Prelungit „Amicii” Constanța, Centrul de Zi pentru Copii cu Autism Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța, Liceul Tehnologic Cogealac, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 22 „I. C.Brătianu” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 5 „Nicolae Iorga” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 6 „Nicolae Titulescu” Constanța, Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța, Liceul Teoretic „Decebal” Constanța, Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța, Clubul Școlar Sportiv Nr. 1 Constanța.
An de an, în organizarea evenimentului sunt implicați atât elevi voluntari, care susțin momente artistice, cât și elevi și cadre didactice care asigură buna desfășurare a acestei activități.
Activităţile din cadrul Strategiei Naționale de Acţiune Comunitară încurajează implicarea elevilor şi tinerilor, ca voluntari în activităţi desfăşurate cu copiii aflați în dificultate, în scopul susţinerii procesului de incluziune socială a acestora.
La finalul concursului au fost desemnați următorii câștigători: la secțiunea dans tradițional premiul de popularitate a fost obținut de Centrul de zi pentru copiii cu autism Constanța și Grădinița cu program prelungit „Amicii” Constanța, premiul II a fost adjudecat de doi participanți: Liceul Tehnologic Cogealac și Centrul Școlar pentru educație incluzivă „Albatros”, respectiv Școala Gimnazială nr. 22 „I.C. Brătianu” Constanța și Centrul Școlar pentru educație incluzivă „Maria Montessori”. De asemenea, au fost trei premii III, și anume: Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 5 „Nicolae Iorga” Constanța. Premiul I a fost câștigat de elevii echipajului Elada al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros”.
La secțiunea dans modern, premiul III a fost câștigat de Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”, premiul II - Liceul Teoretic „Decebal” și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”, iar premiul I - Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii