Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palatul Copiilor din Constanţa a găzduit ieri o nouă ediţie a Festivalului „Dansez pentru mare!“

ro

06 Jun, 2018 00:00 2080 Marime text
Ieri, la Palatul Copiilor din Constanţa s-a desfăşurat o nouă ediţie a Festivalului de dans pentru preşcolari „Dansez pentru mare“. Evenimentul a ajuns la cea de-a XII-a ediţie şi a strâns ieri peste 500 de copii.
 
Potrivit Irinelei Nicolae, inspector şcolar pentru educaţie timpurie, copiii provin din 47 de grădiniţe din judeţ şi din municipiul Constanţa. „Avem şi mulţi susţinători: părinţi, bunici şi cadre didactice. Festivalul este unul de dans modern. Avem mai multe secţiuni: dans tematic, dans de caracter, majorete şi dans clasic“, a adăugat Irinela Nicolae.
 
Cu privire la acest eveniment, Cristina Şerban, directorul Grădiniţei cu program prelungit nr. 42 din Constanţa, a declarat: „Ca locuitori şi iubitori ai litoralului Mării Negre, fiecare an ne reuneşte, preşcolari, educatoare, părinţi, într-un mare eveniment dedicat acestui colţ de natură. Evenimentul, materializat într-un multicultural concurs de dans, se desfăşoară sub genericul «Dansez pentru mare!». Spectacolul a fost o explozie de dans, bucurie şi culoare, aducând un omagiu Mării Negre, dar şi nouă, celor ce am participat direct şi indirect“.
 
De menţionat că, anul acesta, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 42 / structură a Grădiniţei cu Program Normal nr. 22 a fost implicată ca parte din echipa de organizare şi a fost reprezentată de prof. Cristina Şerban, prof. Frusina Dănuţa Niţă, prof. Gherghina Oprea, dar şi printr-un original dans sportiv, intitulat „Shake Senora“, al grupei mari coordonate de Aurelia Diaconu şi Cristina Şerban.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii