Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motiv de bucurie la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“. Elevii şi profesorii au serbat ziua şcolii

ro

17 May, 2017 00:00 3147 Marime text
Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ a îmbrăcat, ieri, haine de sărbătoare. Elevii şi profesorii unităţii de învăţământ au participat la o serie de manifestări, derulate cu prilejul zilei instituţiei şcolare.
 
„Toate acţiunile organizate ieri dovedesc interesul pentru calitate şi performanţă într-o şcoală europeană“, a declarat directorul colegiului, prof. dr. Anamaria Ciobotaru. Printre activităţile desfăşurate s-au numărat diferite concursuri, lansarea revistei „Ecouri“, ateliere de lectură şi multe altele. Elevii claselor V-VIII au participat la „Practice Makes Perfect“, un concurs de limba engleză. O altă activitate a fost dedicată muzicii vocale şi instrumentale în Renaştere. Activitatea, la care au participat studenţi ai Facultăţii de Arte a
Universităţii „Ovidius“ şi elevi ai colegiului, a fost coordonată de asist. univ. dr. Mirela Voicu.
 
La atelierul de lectură „Bravo, citeşti cu stil!“ au luat parte elevii claselor V-VIII. Elevii din ciclul primar au fost invitaţi la activitatea „Copilărie şi culoare într-o şcoală primitoare!“. În parcul din curtea colegiului, elevii claselor a V-a, a VI-a, a VII-a şi a IX-a, părinţii şi cadrele didactice au fost invitaţi la târgul „Je suis gourmand, je suis gourmet“. Printre activităţile desfăşurate ieri s-au mai numărat şi cele intitulate „Autocunoaştere şi dezvoltare personală“, „În căutarea comorii“, „Lecţii de viaţă. Cultul eroilor căzuţi în bătăliile de la Mărăşti, Mărăşeşti şi Oituz. Comemorarea a 100 de ani de la victoriile din vara anului 1917“, precum şi concursul de matematică „Mate’ 2017“ şi cursul de prim ajutor „Ştiu să ajut în caz de accident“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii