Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine se afișează rezultatele inițiale la proba scrisă a Titularizării

ro

03 Aug, 2020 19:47 1649 Marime text

La finele săptămânii trecute, 884 de candidaţi din cei 1001 candidaţi înscriși au susținut proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată în 5 centre de concurs (și două subcomisii), Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020, au fost prezenţi 136 de candidaţi. 84 dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale.

Primele rezultate de la titularizare 2020 vor fi afișate mâine, la sediul ISJ Constanta și pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediul ISJ Constanța sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.
Rezultatele finale de la titularizare 2020 se afișează pe 11 august, la sediile inspectoratelor școlare județene și pe titularizare.edu.ro.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte). Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).
Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii