Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista completă Candidaţi din Constanţa admişi în etapa de selecţie online pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional (document)

ro

05 Feb, 2020 00:00 5058 Marime text

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat Calendarul desfăşurării concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Naţional De Experţi în Management Educaţional, seria a 15.


Potrivit calendarului, pe data de 3 februarie au fost afişate listele cuprinzând candidaţii admişi în această etapă, în urma introducerii informaţiilor în formularul de selecţie online. În perioada 3 - 14 februarie vor fi depuse la inspectoratul şcolar portofoliile cu documentele prevăzute în Metodologia privind organizarea şi desfăşurarea concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional, aprobată prin Ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 5.549/2011, cu modificările şi completările ulterioare.


Pe data de 17 februarie 2020, inspectoratele şcolare vor transmite la Ministerul Educaţiei şi Cercetării lista candidaţilor declaraţi admişi după etapa de selecţie online, care la data înscrierii la selecţie ocupă o funcţie de conducere sau de îndrumare şi control din inspectoratul şcolar, precum şi dosarele acestora. Evaluarea portofoliilor candidaţilor de către comisiile de evaluare constituite la nivelul inspectoratului şcolar, respectiv la nivelul Ministerului Educaţiei şi Cercetării, se va face în perioada 17 - 24 februarie. Validarea rezultatelor selecţiei de către consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar se va face pe data de 25 februarie 2020. Ulterior, rezultatele selecţiei făcute de comisia de evaluare
constituită la nivelul Ministerului Educaţiei şi Cercetării vor fi transmise către inspectoratele şcolare, în vederea afişării acestora în ordinea descrescătoare a punctajelor. Contestaţiile vor fi depuse la inspectoratul şcolar, respectiv Ministerul Educaţiei şi Cercetării, între 26 februarie - 3 martie 2020. Contestaţiile depuse vor fi soluţionate în perioada 26 februarie - 12 martie 2020. Ministerul Educaţiei şi Cercetării va transmite rezultatele contestaţiilor la inspectoratul şcolar între 26 februarie - 10 martie 2020. Inspectoratele şcolare vor întocmi până pe 13 martie 2020 listele cuprinzând candidaţii promovaţi pe care le vor înainta la Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Emiterea ordinului ministrului privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul naţional al experţilor în management educaţional urmează să fie emis pe data de 20 martie 2020.
 

La Constanţa au fost declaraţi admişi 63 de candidaţi în etapa de selecţie online:


Iasemin Agi-Murat de la Şcoala Gimnazială „Spiru Haret“ din Medgidia, Seliman Aliş de la Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Paula Badilă de la Gradiniţa „Gulliver“, Ramona Virginia Banias de la Liceul Teoretic „George Călinescu“, Nicoleta Benchea de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“, Georgiana Bâţu de la Şcoala Gimnazială nr. Oltina, Delia Boeru de la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria, Iulia Cristina Bulacu de la Liceul Teoretic „George Călinescu“, Negidan Buracai de la Şcoala Gimnazială nr.3 - Structura G.P.P. nr.3, Camelia Buruiană de la Şcoala Gimnazial nr. 37, Mihaela Butnaru de la Liceul Teihnologic Topraisar, Zoica-Gabriela Constandache de la Şcoala Gimnazială nr. 8, Mariana - Carmen Copilu de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“, Nina Costin de la Liceul Teoretic „Anghel Saligny“ Cernavodă, Mihaela Crăciun de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Hârşova, Mariana-Veronica Doicescu de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Rasova, Angela Francisca Doicescu de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, Mihaela Ene de la Şcoala Gimnazială nr. 11 dr. „C-tin Angelescu“, Mihaela Corina Enescu de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, Adela Cristina Filip de la Liceul Economic Virgil Madgearu, Diana Florina Furtună de la Liceul Teoretic "Emil Racoviţă“ din Techirghiol, Adriana Gheţea de la Şcoala Gimnazială nr. 12 B.P. Hasdeu, Simona Patricea Herea de la C.S.E.I „Maria Montessori“, Adela Iacob de la Şcoala Gimnazială nr.22 „I.C. Brătianu“, Liana Iancu de la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Rasova, Roxana -Cristina Iovi de la Şcoala „Stinţii Martiri Brâncoveni“, Aitul Ismail de la Şcoala Gimnazială „Nichita Stan“ din Mereni, Ionela Ivan de la Liceul Tehnologic I.N. Roman, Vasilica Mihaela Ivan de la Grădiniţa PP Lumea Poveştilor, Elena Gabriela Luca de la Liceul de Marină, Carmen Lăcrămioara Manda de la Liceul Tehnologic Dobrogea din Castelu, Violeta Nicoleta Marian de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 53,
Anamaria Marin de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Castelu, Marina Antoaneta Marinescu de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Elena Menaef-Rădulescu de la Liceul Teoretic „Anghel Saligny“ Cernavodă, Elena Micu de la Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin“, Vasile Mihailă de la Liceul Teoretic „George Călinescu“, Gela Mihalca de la Liceul Teoretic Anghel Saligny din Cernavodă, Florin Miron de la Şcoala Gimnazială nr.1 Limanu, Tanţa Mitrenca de la C.N.M. Alexandru Ioan Cuza, Ancuţa Florentina Muşcă de la Şcoala Gimnazială nr. 12 "Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Alina Elena Nacea de la Şcoala Gimnazială nr. 12 "Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Anda - Simona Neacşu de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Nicola Anamaria de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Ion Creangă“, Cristina Panasianu de la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza“, Crina Oana Pavlicu de la Liceul Teoretic „Ovidius“, Felicia Petre de la Şcoala Gimnazială nr. 12
„B.P. Hasdeu“, Ionela Popa de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă“, Mihaela - Camelia Popa de la CJRAE Constanţa, Elena Popa-Olariu de la Liceul Teoretic „Dobrogea“ Castelu, Polixenia Gabriela Popescu de la Colegiul Naţional Pedagogic Constantin Brătescu, Georgiana Prună de la Grădiniţa Gulliver, Nicoleta Rotaru-Terteleac - Liceul Energetic Constanţa, Doina Sandu de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Hârşova, Dana-Alexandra Seceleanu de la Liceul Tehnologic „Dobrogea“ Castelu, Laura Elena Şovăilă de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 53, Elena Stambuli de la CJRAE Constanţa, Stan Lucian de la C.S.E.I „Albatros“, Mihaela Stavrositu de la Grădiniţa Gulliver, Maria Şuţă de la Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi“ din Năvodari, Raluca Tararache de la Şcoala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea, Diana Mihaela Tudor de la Şcoala Gimnazială nr. 2 Cernavodă, Elena Cristina Ursu de la Şcoală Gimnazială nr. 22 „I.C.Brătianu“.


În secţiunea Documente puteţi consulta lista publicată de ISJ Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii