Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu“ a rămas fără director. Camelia Marcu a fost demisă

ro

25 Oct, 2017 09:53 3948 Marime text
În urma auditului efectuat în ultimele săptămâni, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a dispus demiterea directorului Liceului Tehnologic „Virgil Madgearu”, prof. Camelia Marcu.
 
„Începând cu data 25.10.2017 se elibereaz din funcţia de director la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" Constanţa, prof. Marcu Camelia-Isabela şi încetează contractul de management educaţional nr. 100/09.01.2017, încheiat între prof Marcu Camelia-Isabela şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, prin inspectorul şcolar general, avand ca obiect încredinţarea conducerii, îndrumării, controluluişi administrării unităţii de învăţământ în concordanţăa cu strategia şi directiile de dezvoltare a învăţământului preuniversitar, revenind cu aceeaşi dată la catedră pe care este titulară“, se spune în decizia ISJ Constanţa.

Directorul prof. Camelia Marcu a fost demis ca urmare a auditului efectuat la Liceul Tehnologic Virgil madgearu de către o comisie a ISJ Constanţa, a tuturor aspectelor sesizate cu ocazia verificărilor efectuate la seiul unităţii de învăţământ, precum şi a petiţiilor depuse la ISJ Constanţa de către cadrele didactice ale unităţii de învăţământ, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al ISJ Constanţa din data de 20.10.2017.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii