Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceenii constănțeni și-ar reclădi orașul. Care sunt punctele tari și punctele slabe

ro

19 Dec, 2017 00:00 2075 Marime text
Miercuri, 20 decembrie, de la ora 12.30, sala de festivități „Sergiu Celibidache” a Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța va găzdui evenimentul Jurnal „Urban Up!”, ce dorește să marcheze finalizarea proiectului educațional „Urban Up! Mediu construit pentru liceeni”, derulat în Constanța în perioada septembrie - decembrie 2017, sub egida Programului „Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”.
 
Acest proiect a avut ca scop dezvoltarea gradului de implicare al liceenilor în problemele comunității, responsabilizarea lor față de mediul construit, precum și elaborarea unor propuneri, în echipă, pentru modernizarea anumitor zone din orașul Constanța, inclusiv prezentarea punctelor tari și punctelor slabe.
 
Vor participa liceeni de la „Ovidius”, „Mircea cel Bătrân”, „George Călinescu”, „Lucian Blaga”, „Traian”, „Virgil Madgearu”, „C.A. Rosetti”, „Tomis”, „Callatis” și „Ion Bănescu” din Mangalia, „Ion Podaru” Ovidiu.
 
În holul colegiului-gazdă se vor afla expuse lucrările rezultate din activitatea participanților la atelierele desfășurate în cadrul proiectului coordonat la Constanța de drd. arh. Irina Filip.
Au răspuns invitației de a participa la eveniment primarul Decebal Făgădău, inspectorul școlar genera Petrică Miu, arh. Alexandru Bălan, dr. ing. Cosmin Filip - de la Facultatea de Construcții a Universității „Ovidius” și reprezentantul partenerului din proiect - Lidl Constanța.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii