Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța, gazdă pentru Olimpiada Națională de Informatică secțiunea liceu

ro

28 Mar, 2018 12:27 2967 Marime text
În perioada 28 martie – 02 aprilie 2018 județul Constanța va fi gazdă pentru Olimpiada Națională de Informatică secțiunea liceu.
 

”Suntem mândri că Ministerul Educaţiei Naționale, ţinând cont de numeroasele rezultate meritorii obţinute de elevii constănţeni la olimpiadele și concursurile naţionale și internaționale de informatică, acordă încredere Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa prin atribuirea organizării Olimpiadei Naţionale de Informatică pentru anul şcolar 2017 – 2018” - au declarat reprezentanții ISJ Constanța.

 
Olimpiada Națională de Informatică este un eveniment de amploare care va aduce în oraşul nostru peste 450 participanţi, elevi, cadre didactice din învățământul preuniversitar și universitar, reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale.
 
Deschiderea oficială a olimpiadei va avea loc miercuri, 28 martie 2018, la ora 18.00, la Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” Constanța.
 
Probele de concurs vor avea loc joi, 29 martie și vineri, 30 martie, la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, festivitatea de premiere fiind programată sâmbătă, 31 martie, la ora 9.30, la Academia Navală ”Mircea cel Bătrân”.
 
Duminică, 1 aprilie, la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, se va desfășura proba de baraj pentru selecția în lotul național lărgit, în vederea participării la competițiile internaționale de specialitate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii